Välkommen

Torstens smakar mera är beläget mitt i hjärtat av Ängelholm och är en naturlig mötesplats för alla. Mjuk och varm miljö med väldesignad inredning möter skön atmosfär där du som gäst står i centrum. Väl mött!

Nu har vi även online beställning


Beställ mat här

Lunch

Dagligen serveras lunch mellan kl 11:30-14:00. Lunchmenyn omfattar en husmanrätt och tre pastarätter samt en riktigt tilltagen varierad salladsbuffé och nybakat bröd. På Cafemenyn 14:00-17:00 har vi våra pizzor och en enklare meny bestående utav Kycklingpasta, Vegetarisk Pasta samt Ceasarsallad.

Á la carte

Vid 17:00 dämpas belysningen något och á la carte-menyn serveras. Menyn är inspirerad av fransk-italiensk bistro och präglas av högkvalitativa råvaror som presenteras på ett trevligt och fantasifullt sätt. Vi vill att varje besök skall vara en oförglömlig upplevelse, inte bara för smaklökarna, utan både för ögon och öron.

Klubb Torstens

Efter 22:00 förvandlas vår lokal till Klubb Torstens. Klubb Torstens står sig högt internationellt med allt mellan himmel och housemusik i högtalarna. Söker man puls i Ängelholm är Torstens ett hett alternativ. Här träffas unga som äldre i en intim, fräsch och stämningsfull miljö.

Öppettider

Måndag 11.30-22.00
Tisdag 11.30-22.00
Onsdag 11.30-22.00
Torsdag 11.30-22.00
Fredag 11.30-00.00
Lördag 12.00-02.00
Söndag Stängt

Klubb Torstens

Lounge

På Torstens frodas en djärv och nyskapande miljö i stans mest intima loungeavdelning. Stilen är fantasifull, snygg och oklanderlig. Föredrar du ett bemötande som saknar motstycke i Ängelhoms krogliv, proffsig service, läcker miljö och medryckande musik, så är Torstens det rätta alternativet.

Bar

Självklara valet för såväl finsmakaren som ölentusiasten. Drinkar och vin presenterat på ett proffsigt och nytänkande sätt.

Nattklubb

Klubb Torstens står sig högt internationellt med allt mellan himmel och housemusik i högtalarna. Söker man puls är Torstens ett hett alternativ. Här träffas unga som äldre i en intim, fräsch och stämningsfull miljö.

Boka Bord

Vill ni boka bord hos oss kontaktar ni oss på 0431-253 99 eller via vår mail nedan.
Telefonbokningen har öppet klockan 11-22 alla våra öppetdagar.

Namn*

Telefonnummer*

E-post*

Önskad tid och datum*

Antal*

PM

Denna sida skyddas av reCAPTCHA från Google.
Läs mer om Sekretess och Villkor.

Kontakt

0431-253 99

kontakt@torstens.se

Storgatan 39, Ängelholm

Torstens Ängelholm Facebook facebook.com/torstens

Torstens Ängelholm Instagram torstenssmakarmera

Namn*

E-post*

Meddelande*

Denna sida skyddas av reCAPTCHA från Google.
Läs mer om Sekretess och Villkor.